4 Soorten pesters op de werkvloer


Werknemers kunnen met verschillende soorten pesters te maken krijgen op de werkvloer. Deze kun je in 4 hoofdgroepen onderverdelen. Lees hier welke!

Onafhankelijk, objectief & discreet; dat is een vertrouwenspersoon


Een extern vertrouwenspersoon is onafhankelijk, objectief en discreet. Dat is belangrijk voor werknemers en werkgevers in NL.

Vertrouwenspersoon essentieel bij zorgplicht van werkgevers


Je hebt recht op een veilige en gezonde werkplek. Het is aan de werkgever om hiervoor te zorgen. Zeker waarin er sprake is van wisselend personeel.

Vertrouwenspersoon regelen in een klein bedrijf: hoe doet u dat?


De makkelijkste manier om dit direct te regelen is door contact op te nemen met UwVertrouwenspersoon. Wij werken met een landelijk netwerk.

Collega flirt met andere collega: wat nu?


Flirten op de werkvloer kan heel onschuldig zijn en blijven, maar kan ook leiden tot psychische klachten en verzuim. Treed daarom op!

Grensoverschrijdend gedrag aanpakken in je bedrijf


Wat kun je als werkgever doen om grensoverschrijdend gedrag aan te pakken binnen je bedrijf? Uw Vertrouwenspersoon geeft 3 belangrijke tips in dit artikel!

Grensoverschrijdend gedrag bij sportvereniging neemt toe


Grensoverschrijdend gedrag bij sportverenigingen en clubs neemt toe. Heb jij als bestuur van een vereniging een vertrouwenspersoon voor leden?

Nu direct een vertrouwenspersoon nodig? Wij staan paraat!


Heeft er een incident plaatsgevonden en heb jij nu direct een vertrouwenspersoon nodig? Neem contact met ons op en wij staan snel voor je klaar.

Kosten pesten op het werk vaak onderschat!


Jaarlijks leidt pestgedrag tot maar liefst 4 miljoen extra verzuimdagen, wat neerkomt op een kostenpost van 900 miljoen euro voor werkgevers.

1,8 miljoen mensen ervaarden seksueel wangedrag


In 2022 hadden 1,8 miljoen personen te maken met seksueel wangedrag. Hieronder vallen seksueel geweld en seksuele intimidatie, zowel fysiek als online.